Selecteer een pagina

iRuud-Communicatie Tilburg

Omdat de fotografie mijn eerste liefde is en de combinatie daarvan met letters, cijfers en logo’s mij erg fascineert, heb ik er mijn vak van gemaakt. Ik heb enige tijd in diverse keukens mogen kijken en heb daarbij veel kennis mogen vergaren.  In de loop der tijd heb ik een eigen stijl ontwikkeld zowel in de constructie van afbeeldingen als het genereren van teksten. Mijn manier van werken is analytisch, creatief, transparant en doeltreffend.

Omdat niet iedereen fotograaf/DTP-er is…

iRuud biedt voor bedrijven een combinatie van Reclame- & Productfotografie, DeskTop Publishing, beeldbewerking en het genereren van professionele teksten. Online verzorg ik  informatieve websites met interactieve mogelijkheden zoals kleine webshops of online werkroosters. Ook verzorg ik de online nieuwsbrief voor uw onderneming.

Laat jouw boodschap duidelijk zijn

Vaak met een stukje humor ga ik aan de gang met een visuele boodschap. Belangrijk is dat de kijker direct weet waar het over gaat. Ook streef ik ernaar dat de fantasie geprikkeld wordt en er zo interesse ontstaat voor het product of de dienst wordt aangereikt in de reclame-uiting. De tekst moet vooral duidelijk zijn.

v

Ik hoor je, zie je en begrijp je…

Van oorsprong fotograaf op technisch en commercieel vlak, heb ik mij verwonderd over de manier waarop afbeeldingen en tekens in de vorm van cijfers en letters worden gecombineerd. Het spel tussen fotografie en directe informatie vormt de boodschap. Ook beeldmerken weerspiegelen de werkwijze van een bedrijf.

t

Vragen staat vrij…

Maak gerust kennis met mijn manier van communicatie. Op deze site krijg je een goede indruk. Wil je echter méér weten aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kan uitsluitend telefonisch.  Een prijslijst hanteer ik niet. Voorafgaand aan een opdracht spreek ik na inventarisatie altijd een maximale prijs af.